ASE Music is een muziek productiemaatschappij en independant platenlabel in Schijndel (Noord-Brabant). Het werd in 2019 opgericht door armand Segers.

Armand (Armandox) is al een lange tijd muzikant, producer en geluidstechnicus. Hij begon zijn muzikale carriëre midden jaren 80 met het schrijven van muziek op de Commodore 64 en Amiga homecomputers met programma's zoals Rockmonitor en Fasttracker voor de zogenaamde demoscene. Later speelde hij slagwerk en toetsen voor een keur aan bands in uiteenlopende stijlen. Zo speelde hij o.a. met I-Star Connection, Mixed Up, Van Gogh en was hij de oprichter van countryrockband The Lowlanders.

Armand leerde geluidstechniek en het werken met mengtafels en randapparatuur als FoH technicus voor verschillende bands en acts, en het werken in verschillende studio's. Ook studeerde hij keyboards aan de Fontys Rockacademie. Hij streefde een carriëre als muziekproducent na en begon met het mixen, produceren en remixen van muziek voor een keur aan artiesten en acts naast het schrijven en componeren van zijn eigen muziek.

De tijd is gekomen dat alle kennis en know-how wordt gebundeld in een bedrijf dat jou van kwaliteits-opnames, producties en inzicht in de muziekindustrie voorziet tegen een aantrekkelijke en betaalbare prijs.

Stel gerust uw vragen of stuur ons uw demotape via onze  contact pagina.